Het geluk. Wat is geluk? Men overtuigt zichzelf er vaak van dat het leven beter zal zijn nadat men getrouwd is, nadat men een kind heeft en nadien, nadat we een tweede kind gekregen hebben.
Later voelen we ons gefrustreerd want de kinderen zijn nog nietgroot genoeg en we denken dat we beter zullen zijn als ze groot zullen zijn.

Lees meer...

Is het einde van de wereld in zicht? Vele mensen vragen zich nu af waarom heeft dit moeten gebeuren in Azië? Is dit de wens van God? Nee natuurlijk is dit niet de wens van God. De wens van Hem is dat we een worden met elkaar. Dat we meer voor elkaar over hebben. De hulpacties die georganiseerd werden gaf het gevoel dat dat zo is. Maar hoe staat men ten opzichten van de mensen in onze directe omgeving?

Lees meer...

Zal het goede het kwade overwinnen? Wanneer mensen bezig zijn om het goede te verwezelijken in hun omgeving zijn er altijd personen of invloeden die dit willen verhinderen.

Lees meer...

Hier kun je mijn ervaring lezen toen ik een negatieven entiteit in huis had.
Midden in de nacht werd ik wakker en hoorde de katten krijsen. Ik wilde het lampje boven mijn bed aanknippen maar dat ging niet.

Lees meer...

Vaak wordt er door iemand aan mij gevraagd: Wat is de zin van mijn leven?

Hier is altijd moeilijk antwoord op te geven omdat voor elk mens hier op aarde de zin van zijn of haar leven een andere betekenis heeft. Wij zijn hier allemaal met een opdracht. Dat is iets wat zeker is want anders waren wij niet hier. Toch vraag men zichzelf wel eens af als men het leven bijna niet meer aankan: "Heb ik hier wel voor gekozen?" Je moet dan toch zeggen: ja.

Lees meer...

Overledenen vinden het steeds weer fijn, zo ervaar ik dit, om via een medium een boodschap over te brengen omdat zij graag willen laten weten dat er inderdaad een voortbestaan is na het leven hier op aarde. Mochten wij allemaal maar één keer even boven kijken zodat wij konden zien waar onze dierbaren nu zijn en dat ze ook daar gelukkig kunnen zijn. Het zou veel angst en verdriet omtrent de dood wegnemen. Het is het 'niet' weten wat ons verdrietig maakt en beangstigd en daarom is zo'n contact vaak zo belangrijk.

Lees meer...

In feite verstaan engelen onze taal niet zoals wij met mensen praten. Engelen worden in Liefde benaderd. Liefde is gevoel en gevoel geeft trilling. Stel je een vraag dan geeft deze een bepaalde trilling van je emoties die engelen, gidsen en begeleiders opnemen. Klank en kleur geven trillingen en transformatie, transformeren geluiden en beelden die vorm geven.

Lees meer...

Een medium is een tussen schakel tussen de Goddelijke en aardse wereld. Je krijgt vaak de vraag waarom heeft de ene mens dit wel en de ander niet?

Lees meer...

Als wij een opdracht willen vervullen als mens hier op aarde brengt onze eigen beschermengel, gids of engelbewaarder, of hoe je deze ook wilt noemen, je hulp en beschermd ons wanneer we gevaar lopen. Iedereen heeft weleens meegemaakt dat we door een onzichtbare hand zijn tegengehouden als we onverwacht wilde oversteken.

Lees meer...

Iedere maandag- en zaterdagavond heb ik een radioprogramma via internet. Dit doe ik al vele jaren met veel genoegen en een grote trouwe aanhang van kijkers en luisteraars.

Lees meer...

De cursus "ontwikkeling van het zesde zintuig" is bedoeld om je een beter inzicht te geven hoe alles op paranormaal gebied in zijn werk gaat. Dat er meer is tussen hemel en aarde weten we wel maar hoe ga je met bepaalde gevoelens of inzichten die je soms of vaak doorkrijgt om.

Lees meer...
That's All