Als wij een opdracht willen vervullen als mens hier op aarde brengt onze eigen beschermengel, gids of engelbewaarder, of hoe je deze ook wilt noemen, je hulp en beschermd ons wanneer we gevaar lopen. Iedereen heeft weleens meegemaakt dat we door een onzichtbare hand zijn tegengehouden als we onverwacht wilde oversteken.

Onze Beschermengel zegt ons ook wanneer wie iets beter niet kunnen doen. Wie kent niet dat innerlijke stemmetje die ons zegt wat goed of kwaad is? Het is niet zo dat die Engel ons leven leeft maar kijkt toe hoe wij het doen.
Een beschermengel heeft ook eens zijn of haar lessen moeten leren hier op aarde. Wanneer je alle lessen hebt doorstaan en met goed gevolg heb afgelegd, hoef je geen aardse lessen meer te leren en mag je dienst doen als Engel.

Die Engel heeft een Geestelijke naam als deze in de sferen is en een aardse naam. Dat is de naam die hij of zij droeg in hun laatste aardse leven. Nu ga ik via mijn Engel Merie contact maken met jouw Beschermengel en vraag die naam, de leeftijd waarop hij of zij is overleden, beroep, of er nog meer Gidsen bij je zijn en waarom hij of zij je Engelbewaarder is geworden.

Ik krijg dit door via automatisch schrift en schrijf dit op via mijn computer.