Is het einde van de wereld in zicht? Vele mensen vragen zich nu af waarom heeft dit moeten gebeuren in Azië? Is dit de wens van God? Nee natuurlijk is dit niet de wens van God. De wens van Hem is dat we een worden met elkaar. Dat we meer voor elkaar over hebben. De hulpacties die georganiseerd werden gaf het gevoel dat dat zo is. Maar hoe staat men ten opzichten van de mensen in onze directe omgeving?


Het is daar waar we moeten beginnen. Om te komen tot een wereld waar we alles voor elkaar over hebben. Een wereld waar het fijn is om daar een deel van te zijn. Als we allemaal dat gevoel in ons tot bloei laten komen zullen we allemaal daar zijn waar we in al onze levens naar gestreefd hebben en naar toe gegroeid zijn. Dan is de aarde niet meer nodig om te leren want dan hebben we met ons allen onze levensles begrepen.

Wie kent niet de regel in de bijbel: eenmaal is de aarde vergaan door water, de tweede maal zal hij vergaan in vuur, voorafgegaan door rampen.
Hoeveel rampen hebben we al niet gehad in de afgelopen jaren? De voorspelling dat het einde van de wereld in zicht is begint toch aardige vormen aan te nemen. Dit betekend ook dat al vele mensen weten dat niet alles vanzelf gaat. Dat er iets is wat "Hoger" is dan wij. Iets wat buiten ons om ons leven bepaald. Daarom worden er nu zoveel nieuwetijdse kinderen geboren die verbonden blijven met die andere wereld. Daarom is alles op spiritueel gebied heel normaal voor hen.
Laat je dus leiden door het goede en liefdevolle in jezelf om zo mee te werken aan een wereld waar geen dood meer bestaat. Want dood is niet dood maar een overgaan naar die wereld waar wij eens allemaal mogen blijven. Omdat we dan niet meer hier op aarde onze lessen moeten leren en deze leerschool de Aarde niet meer van nut is, mag hij uiteenspatten.

Je hoeft je hier niet bang over te maken, want dit gebeurt pas wanneer wij allemaal "boven" zullen zijn en niet eerder.