Hier kun je mijn ervaring lezen toen ik een negatieven entiteit in huis had.
Midden in de nacht werd ik wakker en hoorde de katten krijsen. Ik wilde het lampje boven mijn bed aanknippen maar dat ging niet.

Ik voelde een enorme stroom van energie boven mijn buik hangen die begon te draaien net zoals een tornado. Daarna hoorde ik heel hard 'oeoeoeoe' roepen en voelde de energiemassa met een plof boven op mijn buik vallen. Ik riep:'ga weg´ en meteen was het ook weg.

Ik probeerde het lampje opnieuw aan te doen en toen lukte het wel en ben mijn bed uitgegaan om te kijken wat er met de katten aan de hand was. Ze zaten angstig in elkaar gedoken in de kamer en hadden voor de deur hun behoefte gedaan. Ze waren natuurlijk ook bang geweest van datgene wat ik ervaren had. Ze hadden niet naar de kattenbak gedurfd ondanks dat deze maar een meter van de kamer verwijderd stond.

Nadien heb ik hulp gezocht en samen met iemand anders die entiteit naar het licht gebracht. Uit dankbaarheid stuurt deze mij altijd vanuit het licht rozen als ik het moeilijk heb en hij heeft ook voor mij het luikje opengezet om contact te maken met overledenen. Vanaf de dag dat dit gebeurt is mag ik praten met overledenen.